به سایت نمایندگی رسمی سمعک استارکی آمریکا درایران خوش آمدید


  • زیبایی

    سمعكي را تصور كنيد كه با آن به راحتي بشنويد اما قابل ديد نباشد.استارکی سمعک های نامرئی و ظریفی را به بازار عرضه کرده است که بعلت محل قرارگیری در عمق کانال گوش از دید همگان پنهان خواهد ماند.
    بیشتر...

  • قیمت

    قيمت سمعك ها بين چند صد هزار تومان تا چند ميليون تومان است. قيمت سمعك بر اساس تكنولوژي، امكانات، پيشرفته بودن و كيفيت آن متفاوت است. هرچه سمعك كوچكتر و داراي تكنولوژي پيشرفته تري باشد قيمت آن بالاتر است.
    بیشتر...

  • طراحی

    ما علم و هنر شنوايي را بهتر از هر کس دیگری می شناسيم. این تخصص همراه با رویکردهاي ما در ساخت سمعك هاي مناسب شما، منجر به كسب بالاترين ميزان رضایت بیمار و موفقیت در صنعت ساخت سمعك شده است.
    بیشتر...

  • نوآوری

    استاركي به عنوان رهبر جهان در نوآوری شنوایی، به میلیون ها نفر از بیماران کمک کرده تا با كمك سمعک هاي بي نظيرش صداها را طوري بشنوند كه هرگز با هيچ سمعك ديگري مانند آنرا تجربه نكرده اند.
    بیشتر...

 

 

 

آیا برای بهتر شنیدن آماده اید؟

شنوایی اولین حسی است که در انسان به وجود می آید و آخرین حسی است که از بین می رود.پس بیاید بهترین ها را برای کمک به مهمترین حس بدن خود انتخاب کنیم. سمعک های استارکی با طراحی های منحصر به فرد، بهترین تکنولوژی دنیا را با قیمتی مناسب برای شما به ارمغان آورده است.

 

 

خرید اینترنتی

کارشناسان محترم شما میتوانید با کلیک بر روی لینک زیر

اقدام به پرداخت اینترنتی و پیش خرید سمعک نمایید.

http://localhost/starkey/templates/starkey/images/mcl5gau.png

نمای 360 درجه  RIC نمای 360 درجه  ITC نمای 360 درجه  CIC

Click to download in MP4 format (653.73kB)

Click to download in MP4 format (521.77kB)

Click to download in MP4 format (692.64kB)

تجویز سمعک در افراد دچار افت شنوایی شدید تا عمیق - نسخه 1

 

تجویز سمعک در افراد دچار افت شنوایی شدید تا عمیق
نسخه 1

افراد دچار کم شنوایی شدید تا عمیق درصد قابل توجهی از افراد کم شنوا را تشکیل می دهند طبق مطالعه Blanchfield و همکاران در سال 2001 حدود 4/3 درصد از بزرگسالان کم شنوا محدوده کم شنوایی آنها در محدوده شدید تا عمیق است و سازمان AOHL در انگلستان اعلام نموده است حدود 800.000 کم شنوا شدید تا عمیق در انگلستان وجود دارد(1). همچنین طبق گزارش سازمان فدرال آمریکا حدود 6 میلیون کودک کم شنوای شدید تا عمیق در سال 2000 تا 2001 در آمریکا وجود دارد(2). حال با این میزان شیوع بالای کم شنوایی شدید تا عمیق وجود یک برنامه جامع جهت شناسایی، ارزیابی و تجویز سمعک در این دسته از بیماران کم شنوا بسیار امری ضروری و مهم می باشد.
عوامل متعددی می توانند سبب کم شنوایی شدید تا عمیق شوند که مهمترین عوامل آن در جدول 1 آمده است(3).

 

جدول 1: مهمترین علل کم شنوایی در کودکان که می توانند باعث کم شنوایی ملایم تا عمیق شوند.

 

طبق مطالعات مختلف اثبات شده است، با افزایش میزان کم شنوایی مشکلات تمیز و درک گفتار، مشکلات ارتباطی، پیشرفت گفتار و زبان، پیشرفت تحصیلی، ارتباطات و تعاملات اجتماعی و ... به شدت متاثر می شود(4). که تمامی این مشکلات با شناسایی به موقع و تجویز و فیتینگ (برازش) مناسب سمعک تا حد زیادی قابل پیشگیری می باشد.
برای مثال در مطالعه خدمات سلامت آمریکا مشخص شد میزان امتیاز افراد کم شنوا با افزایش میزان کم شنوایی به شدت کاهش می یابد که این ارتباط در شکل 1 به وضوح دیده می شود. همانطور که در شکل دیده می شود با افزایش میانگین PTA امتیاز تمیز در آزمون NU-6 به شدت کاهش می یابد.

 

شکل 1: ارتباط بین میانگین PTA و امتیاز تمایز در آزمون NU-6 : با افزایش میانگین PTA امتیاز تمایز در آزمون NU-6 به شدت کاهش می یابد


حال بعد از تجویز و فیتیتنگ (برازش) سمعک مناسب امتیاز آزمون به طور قابل توجهی افزایش نشان داد که این افزایش ناشی از جبران کم شنوایی بیمار و بیانگر افزایش درک و تمایز بیماران می باشد(5). با این توصیف مهمترین جنبه در جبران و جلوگیری از مشکلات بیماران کم شنوایی شدید تا عمیق تجویز و فیتیگ سمعک مناسب است که خود این مبحث شامل ویژگی ها و نکات بسیاری می باشد که باید به دقت و به تفضیل به آن پرداخت که در نسخه 2 این مقاله تمامی ابعاد، از انتخاب نوع سمعک تا ویژگی های موجود در آن می پردازیم.

گروه علمی و آموزشی صبا

Refrences
1. http://www.audiology.org/news/incidence-severe-and-profound-hearing-loss-united-states-and-united-kingdom
2. http://www.asha.org/public/hearing/Prevalence-and-Incidence-of-Hearing-Loss-in-Children/
3. http://www.asha.org/public/hearing/Causes-of-Hearing-Loss-in-Children/
4. http://www.audiologyonline.com/articles/severe-hearing-loss-recommendations
5. U.S. Department of Health and Human Services, 1994